Voordelen
  • Ontwikkeld en aanbevolen door Nederland ICT
  • Zeer scherpe premie
  • Uitgebreide dekking
  • Vrijheid van gebruik van leveringsvoorwaarden
  • Makkelijk en snel aan te vragen
  • Extra premiekorting van EUR 200,- per jaar op Beroepsaansprakelijkheids- verzekering voor leden van Nederland ICT
 

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van de IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven in Nederland. Met een achterban die EUR 30 miljard omzet en 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT- en Officesector.

ICT levert een essentiële bijdrage aan de innovatie- en concurrentiepositie van de Nederlandse economie en ICT-toepassingen zijn de verborgen kracht in sectoren als zorg, onderwijs, transport en veiligheid. Nederland ICT biedt haar leden een krachtige lobby richting de beleidsmakers in Den Haag, businessstimulering vanuit concrete projecten, diverse soorten dienstverlening én een groot netwerk­platform. Nederland ICT behartigt tevens de milieubelangen van haar leden.

Samenwerking Aon - Nederland ICT

Aon Verzekeringen is een toonaangevende en onafhankelijke verzekerings­tussenpersoon. Aon rekent een groot aantal brancheorganisaties tot zijn klantenkring. Nederland ICT heeft inzicht in de wensen van de ICT-branche ten aanzien van verzekeringen. Op basis hiervan koopt Aon collectief een verzekeringspakket in bij de verzekeraar met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie kunnen bovendien goede afspraken worden gemaakt over de dekking, service en prijs. U profiteert daarvan.

Aon Verzekeringen is onderdeel van Aon Nederland. Voor meer informatie over Aon Nederland, zie www.aon.nl

 

Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.

 
 

Direct contact:


Aon Verzekeringen
088 - 810 81 74

Postbus 59
2200 AB Noordwijk
Meer informatie